Koerier Limburg

Over ons

Koerier Limburg is onderdeel van Cargoplanner spoedtransporten. Met een jarenlange ervaring en een ruim aanbod aan voertuigen kunnen wij uitermate snel vrijwel alles voor u vervoeren. Wij zijn gespecialiseerd in ad hoc transporten. Heeft u NU een koerier nodig om uw zending zo snel mogelijk op de plaats van bestemming te krijgen? Dan bent u aan het juiste adres. Of het nu om enveloppen, pakketten, pallets of compleet gevulde vrachtwagens gaat, wij regelen het voor u. Onze voertuigen zijn voorzien van realtime track&trace-systemen zodat wij altijd kunnen zien waar de koerier met uw spoedzending is.

Wat doen we voor u ?

Sinds 2006 regelen wij dat uw spoedtransporten vliegensvlug en veilig op de plaats van hun bestemming komen. Dit doen wij letterlijk 24 uur per dag, alle dagen van het jaar. Of het nu op documenten, pakketjes of meerdere pallets gaat, wij regelen het voor u.

Naast het transport zelf hechten wij veel waarde aan het informeren van onze klanten. U wordt geinformeerd zodra uw zending is bezorgd en u mag ons altijd vragen naar de status van uw transport. Tevens krijgt u bij ons een eigen account waarin u zelf alle transporten kunt inzien en tevens alle bijbehorende documenten (zoals vrachtbrieven) kunt inzien. Indien gewenst kunt u zelfs rechtstreeks ritten in ons systeem boeken.

Call Now Button